Who’s That Girl jurkjes; vrouwelijk en comfortabel kunnen dus echt tegelijk.

Jurken zijn weer in. Sinds we geëmancipeerd zijn, zijn jurken minder populair geweest. Vooral omdat we voor gemak hebben gekozen. Maar denk aan de retro jaren waarin alle vrouwen jurken droegen, en we moeten toegeven dat het toch mooie tijden waren waarin vrouwen er op-en-top vrouwelijk uitzagen. We willen de uitstraling van die tijd wel weer terug, maar niet de stugge materialen en ongemakkelijke pasvormen uit die tijd. Who’s That Girl is het perfecte antwoord op deze vraag.

De jurkjes van Who’s That Girl zijn comfortabel en modern, met een vleugje retro. Genoeg retro om ons vrouwelijk te laten voelen, maar niet ongemakkelijk of beperkend. En zeker niet zo retro dat er een muffe geur en een stoflaag aan zit. De felle kleuren en drukke prints van deze jurken doen wel denken aan retro, maar zijn origineel en kenmerkend voor Who’s That Girl.

“Who’s that girl” beantwoorden zelf de vraag in hun naam met onder andere ‘het meisje in een leuk jurkje dat al vals-zingend rondfietst’, en daarmee bedoelen ze dus eigenlijk alle vrouwen. Want, zeggen ze, je bent zo mooi als je je voelt. En; echt zijn is belangrijker dan perfect zijn. Jezelf zijn kun je alleen als je je ook lekker voelt, en dat kan dus prima met deze jurkjes.

Omdat Who’s That Girl jurkjes dus ontworpen zijn voor echte vrouwen, is er bij het ontwerpen duidelijk rekening gehouden met het feit dat wij, echte vrouwen, ook een echt leven leiden en geen tijd hebben om als een professioneel model opgemaakt te worden. De jurkjes trek je echt in een paar seconden aan, en klaar ben je. Ze vallen al flatterend, verbergen de juiste delen, en zitten zo lekker dat je ze iedere dag aan wilt doen.